Numarul #1 in promovarea proprietatilor de lux!

Marchize pentru o terasa din lemn

January 29, 2012
Categoria: ECasa Mea

Din ce in ce mai multi proprietari de case isi doresc sa construiasca terase unde se pot bucura de razele soarelui si de aerul curat. De cele mai multe ori insa acestia nu stiu care sunt cele mai potrivite materiale pe care le pot alege pentru a demara constructia. Terasele din lemn sunt cele mai indicate pentru orice casa, cel putin acesta este sfatul specialistilor. Materialul este usor de obtinut si de intretinut iar terasa va arata spectaculos. Totusi, orice terasa are nevoie si de marchize, pergole sau copertine pentru a proteja lemnul si mobilierul folosit.

Aceste marchize au un farmec aparte si un sarm inedit, ceea ce le face extrem de atractive. Aerul mediteraneean pe care aceste marchize il raspandesc cu siguranta vor transforma terasa si gradina intr-un loc aparte. Magazinele de specialitate ne pun la dispozitie o serie de modele, culori si materiale astfel incat fiecare proprietar sa poata gasi ceea ce cauta pentru casa lui.

Mobilierul pentru o terasa trebuie ales in functie de nevoile noastre. Putem opta pentru ceva din lemn impletit sau putem sa alegem ceva din plastic. Orice alegere am face este indicat sa imbinam utilul cu frumosul.

Un aer mediteraneean poate fi realizat si cu ajutorul unor fete de masa albe si albastre, cu ajutorul unor perne albastre si un manunchi de flori. Marchizele vin in mai multe culori astfel incat putem cu siguranta sa gasim o nuanta albastra care sa se asorteze cu restul decorului.

Comentarii

Simte-te liber si spuneti parerea...